Klantenservice
0
Sluiten
Claudia - Donderdag 23 November 2023

Black Friday 2023

Wij gaan ruimte maken voor de nieuwe collectie van 2024! Daarom bieden wij de de huidige collectie
tuinmeubels tegen spectaculaire prijzen aan. Over de prijs kan onderhandelt worden en u kunt dus ook bieden op de tuinsets in de winkel. Uitgangspunt is dat we beiden tevreden zijn over de deal.

Hoek VT staat al 44 jaar garant voor kwalitatief hoogwaardige tuinmeubelen van het merk 4 Seasons Outdoor. Tuinmeubelen van 4SO zijn een aanwinst voor uw terrasoverkapping of serre. Zelfs tijdens de wintermaanden weten klanten ons te vinden voor de serre, terrasoverkapping en de tuin.

Kom langs en pak uw voordeel tijdens de Black Friday deal dagen! Gebruikelijke condities gelden uiteraard ook tijdens de opruiming. Zoals bezorging, snelle levering en garantie.

Hoek VT is uw tuin en slaapspecialist met een groot assortiment matrassen, ledikanten en boxsprings! Ontdek in onze showroom diverse sets die de deur uit mogen met hoge kortingen! Waaronder matrassen van Mline, Van Cadsand en Merens en boxsprings van natuurlijke materialen. We hebben volop keuze.

Vanaf donderdag 23 november tot en met zaterdag 25 november is het deals maken. We zijn deze dagen geopend van 10.00 uur tot 17.30. U bent van harte welkom onder het genot van een hapje en drankje.
We zien uw graag in de winkel.

Het laatste nieuws en meer

Recente artikelen

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »