Vragen? Bel ons: 0228 - 520791

Een matrastopper

Home / Beddengoed / Matrastopper

✓ 10 jaar garantie
✓ Grote collectie wicker tuinmeubilair
✓ Ervaar de kwaliteit en het comfort

 

Een bed is niet compleet zonder een goede matrastopper. Waar de boxspring het fundament legt voor een goed bed, is een topmatras de finishing touch. Dit dunne matras, wat boven op de box gelegd wordt, is zeer bepalend voor hoe uw bed aanvoelt.

Matrastopper in vele vormen

Een matrastopper hebben wij bij HoekVT in schuim-, pocketveer- of latexuitvoering. Een topper kan de verdeling van het gewicht verbeteren en ondersteunt op die manier uw lichaam. U kunt een topper kopen als aanvulling voor uw bestaande matras. Een topper biedt de mogelijkheid om de stevigheid van het matras te wijzigen. Kies met een matrastopper zelf voor de hardheid van het matras voor uw Caresse of M Line boxspring. De tijk van de topper is eenvoudig te wassen, wat een mooi bijkomstig voordeel is.

Laat u adviseren over de juiste topper

Twijfelt u nog over welke matrastopper u wilt aanschaffen? Kom dan langs in onze winkel en laat u adviseren. Hier probeert u de verschillende soorten toppers zelf uit. U zult merken dat de topper een behoorlijke impact heeft op hoe uw bed aanvoelt. Natuurlijk kunt u een topper ook eenvoudig bestellen in onze webshop. Heeft u vragen of advies nodig? Neem dan contact op met HoekTV door te bellen naar 0228-520791 of door een e-mail te sturen naar [email protected].