Vragen? Bel ons: 0228 - 520791

Matrastopper in vele vormen

Home / Beddengoed / Matrastopper

✓ 10 jaar garantie
✓ Grote collectie wicker tuinmeubilair
✓ Ervaar de kwaliteit en het comfort

 

Een bed is niet compleet zonder een goede matrastopper. Waar de boxspring het fundament legt voor een goed bed, is een topmatras de finishing touch. Dit dunne matras, wat bovenop de box geplaatst wordt, is zeer bepalend voor hoe uw bed aanvoelt.

Matrastopper in vele vormen

De matrastopper hebben wij bij HoekVT in schuim-, pocketveer- of latexuitvoering. De matrastopper kan de verdeling van het gewicht verbeteren en ondersteunt op die manier uw lichaam. U kunt een topper als aanvulling kopen voor uw bestaande matras. Ook biedt de topper de mogelijkheid de stevigheid van het matras te wijzigen. Pocketveertoppers kunnen helpen bij de verdeling van het gewicht en voorkomen zo pijn in de onderrug. Dankzij de matrastopper kunt u samen toch de hardheid van het matras kiezen. De tijk van de topper is eenvoudig te wassen, wat een mooi bijkomstig voordeel is.

Laat u adviseren over de juiste topper

Weet u welk matras u wilt aanschaffen, maar twijfelt u nog over de matrastopper? Kom langs in onze winkel en laat u adviseren. Wij kunnen u de verschillende soorten toppers laten zien en – nog belangrijker – u kunt deze zelf uitproberen. U zult merken dat de topper een behoorlijke impact heeft op hoe uw bed aanvoelt. Natuurlijk kunt u uw topper ook eenvoudig online bestellen. Deze wordt dan door HoekVT zeer snel geleverd. Heeft u vragen of advies nodig? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0228-520791 of door een e-mail te sturen naar [email protected].