Klantenservice
0
Sluiten

Disclaimer

Deze website is eigendom van Hoek VT vof. De informatie op deze website bevat informatie over ons bedrijf, spullen die we verkopen en informatie van algemeen nut. De informatie is afkomstig van bronnen we betrouwbaar achten. Voor 100% juistheid en volledigheid kunnen wij niet instaan. We zijn mensen en kunnen fouten maken. Taal en zetfouten, ook in de prijzen zijn daarom voorbehouden. Makkelijk en duidelijk.

Nederlands recht

Op onze website en disclaimer is Nederlands recht van toepassing. De informatie op onze site is bedoeld voor mensen die in Nederland wonen en voor bedrijven die in Nederland gevestigd zijn. Bij een woonplaats of vestigingsplaats in het buitenland kunnen andere regels gelden.

Werking website

Hoek VT kan niet garanderen dat deze website foutloos en ononderbroken functioneert. Wel doen wij samen met onze partij voor hosting daarvoor ons uiterste best. Als de website tijdelijk niet bereikbaar is, aanvaarden we geen aansprakelijkheid.

Berekeningen van prijzen

Bij de berekeningen op hoekvt.nl zijn we uitgegaan van een aantal algemene uitgangspunten waarvan niet vaststaat of die op uw persoonlijke situatie van toepassing zijn. Alle berekeningen zijn met de grootste zorgvuldigheid uitgevoerd maar kunnen wijzigen.

Informatie op sites waar we naar linken

Op onze website linken we soms naar externe websites. De informatie op deze externe sites controleren we niet op juistheid. Wij zijn ook niet verantwoordelijk voor die informatie.

Gebruik van informatie

Alle informatie op hoekvt.nl (waaronder vormgeving, stijl en logo's) is eigendom van Hoek VT. U mag de informatie op onze website voor privédoelen gebruiken, onder voorwaarde dat u vermeldt dat u de informatie heeft gevonden op onze website en dat u de informatie niet wijzigd. Als u de informatie op deze site wilt gebruiken voor commerciële doeleinden, moet u daarvoor eerst toestemming aan ons vragen.

Over de disclaimer

Hoek VT vof behoudt zich het recht voor deze disclaimer aan te passen. De meest actuele disclaimer vindt u altijd op deze website.

Heb je nog vragen? Bel ons: 0228-520791 of mail ons [email protected]
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking