Vragen? Bel ons: 0228 - 520791

Een luxe boxspring voor u

Home / Boxsprings / Luxe boxspring

✓ 10 jaar garantie
✓ Grote collectie luxe boxspring bedden
✓ Ervaar de kwaliteit en het comfort

 

Nergens slaapt u zo lekker op als op een luxe boxspring van HoekVT. Wij bieden altijd de juiste oplossing voor u. Of u nu op zoek bent naar heerlijk zacht comfort, een stevige ondersteuning of de gouden middenweg: voor alle soorten boxsprings kunt u bij ons terecht. Dit geldt ook voor de verstelbare exemplaren.

Een luxe boxspring van de hoogste kwaliteit

Wij begrijpen als geen ander het belang van een goede nachtrust. Met een luxe boxspring bent u er van verzekerd dat u elke ochtend weer uitgerust, soepel en energiek wakker wordt. Het geheim van goede slaap zit namelijk niet alleen in het aantal uren. Het kan zo zijn dat u elke nacht acht uur slaapt, maar toch niet lekker uitgerust opstaat. Ervaart u dit? Dan is de kans groot dat het aan de kwaliteit van uw bed en matras ligt. Kom langs bij HoekVT om uw nieuwe luxe boxspring te vinden. Wij bieden u boxsprings van gerenommeerde merken als Serta, Swiss, Caresse, Mérens en meer. U hebt keuze uit zowel vlakke boxsprings als elektrisch verstelbare bedden, comfortbedden of zelfs waterbedden. Door te kiezen voor een goede boxspring, geniet u nog jaren lang nacht na nacht van een fijne nacht. Dankzij de optimale ondersteuning van een kwalitatief goed bed en matras, wordt u comfortabel wakker.

Bepaal zelf het accent

Wij zijn al jarenlang een echte slaapspecialist en hebben ook voor u de perfecte oplossing. Naast uw luxe boxspring, kunnen wij ook matrastoppers en kussens leveren. Met een matrastopper zet u de puntjes op de “i” wat betreft uw slaapcomfort. Zo kiest u voor extra stevige ondersteuning of juist voor heerlijk zacht comfort. Met het juiste kussen bent u zeker van een goede houding. Kom langs in onze winkel of bestel direct in de webshop. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0228-520791 of door een e-mail te sturen naar [email protected].