Vragen? Bel ons: 0228 - 520791

Luxe boxspring

Home / Boxsprings / Luxe boxspring

✓ 10 jaar garantie
✓ Grote collectie luxe boxspring bedden
✓ Ervaar de kwaliteit en het comfort

 

Nergens slaapt u zo lekker op als op een luxe boxspring. HoekVT heeft altijd de juiste oplossing voor u. Of u nu op zoek bent naar heerlijk zacht comfort, een stevige ondersteuning of de gouden middenweg. Voor alle soorten boxsprings kunt u bij ons terecht, uiteraard ook voor verstelbare exemplaren.

Een luxe boxspring van de hoogste kwaliteit

Wij begrijpen als geen ander het belang van goede slaap. Met een luxe boxspring weet u zeker dat u elke ochtend weer uitgerust, soepel en energiek wakker wordt. Het geheim van goede slaap zit ‘m niet alleen in het aantal uren. Het kan zo zijn dat u elke nacht acht uur slaapt, maar toch niet lekker uitgerust opstaat. Ervaart u dit, dan is de kans groot dat het aan de kwaliteit van uw bed en matras ligt. Kom langs bij HoekVT om uw nieuwe luxe boxspring te vinden. Wij bieden u boxsprings van gerenommeerde merken als Serta, Swiss, Caresse, Mérens en andere topmerken. U hebt keuze uit zowel vlakke boxsprings als elektrisch verstelbare bedden, comfortbedden of zelfs waterbedden. Investeren in een goede boxspring betekent vele jaren lang nacht na nacht genieten van een heerlijke slaap. U zult comfortabel wakker worden dankzij de optimale ondersteuning.

Bepaal zelf het accent

Hoe wilt u slapen? Wij zijn al jarenlang een echte slaapspecialist en hebben ook voor u de perfecte oplossing. Naast uw luxe boxspring, kunnen wij ook matrastoppers en kussens leveren. Met een matrastopper zet u de puntjes op de “i” wat betreft uw slaapcomfort. Zo kunt u zelf kiezen voor extra stevige ondersteuning of heerlijk zacht comfort. Met het juiste kussen bent u verzeker van een goede houding. Kom langs in onze winkel of bestel direct in de webshop. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0228-520791 of door een e-mail te sturen naar [email protected].

Bekijk ook eens

Luxe matrassen | M line boxspring | M line hoofdkussen