Vragen? Bel ons: 0228 - 520791

Tempur hoofdkussen

Home / Beddengoed / Tempur hoofdkussen

✓ 2 jaar garantie
✓ Grote collectie hoofdkussens
✓ Ervaar de kwaliteit en het comfort

 

Met een Tempur hoofdkussen verzekert u uzelf van een zo goed mogelijke nachtrust. U zult comfortabel slapen en frisser, energieker en soepeler wakker worden. Een kussen is namelijk zeer bepalend voor de kwaliteit van uw nachtrust. Bij HoekVT vindt u altijd uw ideale Tempur hoofdkussen.

Een Tempur hoofdkussen laat u zelf het accent bepalen

Wij kunnen met zekerheid stellen dat er voor iedereen een geschikt Tempur hoofdkussen is. Tempur laat u namelijk zelf de nadruk van het kussen bepalen. Er zijn twee lijnen: comfortkussens en ergonomische kussens. Het comfortkussen zorgt voor de best mogelijke ondersteuning dankzij variërende stevigheid. Het kussen behoudt zijn originele vorm, dus u gaat elke avond weer op een perfect kussen liggen dat zich vervolgens vormt naar uw houding en perfecte ondersteuning biedt. Het ergonomische Tempur hoofdkussen is er voor mensen met een favoriete slaaphouding. Slaapt u bijvoorbeeld altijd op uw zij, dan biedt dit kussen u een maximale ondersteuning door uw hoofd te omsluiten, terwijl uw hoofd en nek optimaal ondersteund worden. Het kussen brengt uw lichaam tijdens uw favoriete slaaphouding optimaal in lijn en in balans.

Kom de kussens ervaren

Wat uw ideale Tempur hoofdkussen is, is dus afhankelijk van de manier waarop u slaapt, maar ook van uw wensen. Wat voor ondersteuning u ook wilt, deze kussens kunnen het bieden en HoekVT heeft ze allemaal in het assortiment. Vandaag online besteld, betekent in de meeste gevallen morgen in huis. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0228-520791 of door een e-mail te sturen naar [email protected]. Vanzelfsprekend bent u ook welkom in onze winkel om daar zelf uw favoriete Tempur hoofdkussen te vinden en te ervaren.

Bekijk ook eens

Tempur original elite | Tempur sensation prima | Tuinset 4 seasons

Tempur Sonata hoofdkussen

€ 149,00 € 110,00

Tempur Ombracio hoofdkussen

€ 169,00 € 129,00