Vragen? Bel ons: 0228 - 520791

Mérens

Home / Merken / Mérens

✓ 10 jaar garantie
✓ Grote collectie wicker tuinmeubilair
✓ Ervaar de kwaliteit en het comfort

 

Bent u al bekend met Mérens bedden? Een Mérens matras is top of the line. Qua slaapcomfort, kwaliteit en duurzaamheid zet het de toon. HoekVT is trots deze bedden te mogen verkopen. Mérens bedden hebben matrassen die zijn gemaakt van onder andere paardenhaar en andere natuurlijke, uiterst kwalitatieve materialen. De voordelen zijn u wellicht nog niet bekend, dus die leggen wij u graag uit.

De unieke voordelen van Mérens bedden

Mérens is een krachtig, weerbestendig paardenras. Het merk bestaat al meer dan 25 jaar. De matrassen van Mérens kunnen goed overweg met wisselende temperaturen. Ze worden handgemaakt van zuivere schapenwol, paardenhaar, hennep en biologisch katoen. De stoffen zijn nauwelijks aan slijtage onderhevig. Ze isoleren en ventileren van nature goed. Een Mérens bed is een Nederlands fabricaat. Er worden geen lijm of chemicaliën gebruikt bij de productie.

Niet alleen hoogwaardig, maar ook prachtig om te zien

Wie investeert in iets duurzaams en kwalitatiefs als Mérens bedden, mag daar natuurlijk het nodige van verwachten. Niet alleen op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid, maar ook qua uitstraling. Een Mérens matras is dan ook een lust voor het oog. Omdat Mérens bedden geen lijm gebruiken, is het matras geïntegreerd in de boxspring. Dit ziet er fantastisch uit. Bent u nieuwsgierig geworden? U bent van harte welkom in de winkel van HoekVT om de kwaliteit en uitstaling zelf te ervaren. U kunt ook altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 0228-520791 of door een e-mail te sturen naar [email protected].