Vragen? Bel ons: 0228 - 520791

M Line

Home / Merken / M Line

Op een boxspring van M Line slaap je dieper en draai je minder. Een boxspring van MLine staat garant voor mobiliteit en ventilatie

De M-Line producten staan voor kwaliteit. M-Line boxspring bedden, matrassen en kussens worden met zorg gemaakt.  Dankzij uitvoerige TUV en TNO testen zijn de duurzaamheid en kwaliteit van de M-Line producten gegarandeerd. Alle producen zijn ook nog een LGA en öko-tex gecertificeerd.

De samenstelling van de M-Line matrassen is uniek. Ze zijn onder andere samengesteld met revolutionair visco-elastisch materiaal welke zich helemaal naar de contouren van het lichaam vormt. M-Line matrassen zorgen voor een perfecte drukverlaging, ergonomische ondersteuning en betere bloedsomloop tijdens het slapen. Op een M-Line matras kun je eenvoudig draaien tijdens je slaap.

Ook alle M Line kussens zijn gemaakt van het revolutionair visco-elastisch M Line materiaal. De kussens zorgen ervoor dat je een ontspannen slaaphouding aanneemt. Want als je hoofd goed ligt, zullen ook je nek en ruggenwervel een ontspannen houding aannemen.

Veel topsporters slapen op een bed van M-Line en hebben zich ervan overtuigd dat M-Line bijdraagt aan een betere prestatie. Een juiste slaaphouding draagt bij aan een snel herstel van lichaam en geest.

Een snel herstel is ook in de zorg een belangrijk aandachtspunt. Een goede slaaphouding, door de optimale drukverlaging van M-Line, werkt preventief bij rugklachten en nekklachten en vermindert de kans op doorliggen.

 

Pagina 1 van 2