Vragen? Bel ons: 0228 - 520791

HoekVT met MLine bij WijWestfriesland

HoekVT met MLine bij WijWestfriesland

HoekVT neemt dit jaar op zaterdag 3 en zondag 4 oktober deel aan de Beurs Wij Westfriesland. Wij zullen daar M-Line boxspring bedden presenteren. Deze beurs is gratis te bezoeken!

HoekVT neemt dit jaar op zaterdag 3 en zondag 4 oktober deel aan de Beurs Wij Westfriesland. De Bloesem in Wognum biedt twee dagen lang weer plaats aan het evenement Wij Westfriesland. Dit is een samenwerking tussen het Noordhollands Dagblad, ondernemers en lokale overheden. Deze beurs is gratis te bezoeken!

Het doel is mensen binnen en buiten de regio te laten ervaren wat West-Friesland te bieden heeft. De deelnemers laten de inwoners van West-Friesland en omliggende regio’s zien wat West-Friesland in zijn mars heeft. Op de belevingsbeurs treden artiesten op, worden workshops georganiseerd, verschillende shows gegeven, culinaire hoogstandjes gepresenteerd en staan een bonte mix van verschillende grote en kleine West-Friese ondernemers.

Burgemeesters uit de regio worden uitgedaagd met elkaar in debat te gaan over de mooie, maar zeker ook de verbeterpunten van West-Friesland. Zaterdagmiddag is er een ondernemersborrel met een interessant programma.

Locatie: Sport en Welnesscentrum de Bloesem, Conferencelaan 19, 1687 RA Wognum

Tickets zijn gratis te bestellen op www.wij-westfriesland.nl

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.