Vragen? Bel ons: 0228 - 520791

Velda Metropolitan Superior

Home / Metropolitan Superior

2.329,00 EUR Incl. btw

De Velda Boxspring Metropolitan Superior heeft een onderbox in Bonnell binnenvering of in 7-zone pocketvering die perfect aansluit bij de topper en het deco-matras.

- +
In winkelwagen
Delen: Verlanglijst: Vergelijk:

Product Details

Deze Velda boxspring is bij HoekVT te verkrijgen in een scala aan Metropolitan-stoffen. De Velda Metropolitan Superior is een vlakke boxspring met box, hoofdbord, matras en poten. Stel uw complete Velda bed samen in 6 stappen en slaap als een vorst(in). Deze luxe, niet verstelbare boxspring set van Velda is van hoge kwaliteit.

Een zeer complete Velda boxspring
Deze Velda boxspring is inclusief een comfortabel in meubelstof meegestoffeerd 7-zone Inter Activ pocketvering matras. De boxspring heeft een 7-zone verenkern en een hardhouten frame. Het matras kan geleverd worden in twee hardheden (medium en firm). De topper is gemaakt van visco traagschuim. Tegen een goede prijs krijgt u dus een zeer compleet en uiterst kwalitatief bed.

Specificaties
1 x Hoofdbord naar keuze: Canberra, Toronto of Baltimore
1 x Topper van visco traagschuim
1 x 7-zone Bonellgeveerde Boxspring of Pocket boxspring in een hardhouten frame
2 x Velda 7 zone interactieve pocket matras gestoffeerd
1 x Potenset in topaz, zwart, aluminium of beuken

Direct bestellen
Bent u geïnteresseerd in deze Velda boxspring? U kunt deze direct bestellen in onze webshop. Wij kunnen uit eigen voorraad leveren, dus u hebt uw nieuwe boxspring snel in huis. Wilt u het bed eerst zelf zien en ervaren in onze winkel? U bent van harte welkom bij HoekVT. Hier kunt u zelf ervaren welke hardheid het beste bij u past om zo tot uw ideale nieuwe boxspring te komen. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op door te bellen naar 0228-520791 of door een e-mail te sturen naar [email protected].


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Gerelateerde producten