Vragen? Bel ons: 0228 - 520791

Velda Metropolitan Superior

Home / Metropolitan Superior

2.329,00 EUR Incl. btw

De Velda Boxspring Metropolitan Superior heeft een onderbox in Bonnell binnenvering of in 7-zone pocketvering die perfect aansluit bij de topper en het deco-matras.

- +
In winkelwagen
Delen: Verlanglijst: Vergelijk:

Product Details

De Velda Boxspring Metropolitan Superior heeft een onderbox in Bonnell binnenvering of in 7-zone pocketvering die perfect aansluit bij de topper en het deco-matras. Deze boxspring is bij HoekVT te verkrijgen in een scala aan Metropolitan-stoffen. De Velda Metropolitan Superior is een vlakke boxspring met box, hoofdbord, matras en poten. Stel uw complete Velda bed samen in 6 stappen en slaap als een vorst(in). Deze luxe, niet verstelbare boxspring set is van hoge kwaliteit.

Een zeer complete Velda boxspring
De Velda Metropolitan Superior boxspring is inclusief een comfortabel, in meubelstof meegestoffeerd, 7-zone Inter Activ pocketvering matras. De boxspring heeft een 7-zone verenkern en een hardhouten frame. Het matras kan geleverd worden in twee hardheden: medium en firm. De topper is gemaakt van visco traagschuim. Tegen een goede prijs krijgt u dus een zeer compleet en uiterst kwalitatief bed van Velda.


Specificaties
Eén keerhoofdbord naar keuze: Canberra, Toronto of Baltimore
eén keer topper van visco traagschuim
Eén keer 7-zone Bonellgeveerde Boxspring of Pocket boxspring in een hardhouten frame
Twee keer x Velda 7 zone interactieve pocket matras gestoffeerd
Eén keer Potenset in topaz, zwart, aluminium of beuken

Bestel direct
Bent u geïnteresseerd in deze Velda boxspring? U kunt deze direct bestellen in onze webshop. Wij kunnen uit eigen voorraad leveren, zo heeft u uw nieuwe boxspring snel in huis. Wilt u het bed eerst zelf zien en testen in onze winkel? U bent van harte welkom bij HoekVT. Hier kunt u zelf ervaren welke hardheid het beste bij u past om zo tot uw ideale nieuwe boxspring te komen. Daarnaast vindt u hier ook diverse andere producten zoals een Serta boxspring of een Tempur Cloud Matras. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op door te bellen naar 0228-520791 of door een e-mail te sturen naar [email protected].


0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Gerelateerde producten