Vragen? Bel ons: 0228 - 520791

Maatregelen rondom het Coronavirus

Maatregelen rondom het Coronavirus

Het coronavirus houdt ons allemaal bezig. Bij HoekVT hebben we verschillende maatregelen genomen om u van dienst te kunnen zijn. Wij informeren u hier graag verder over.

Zo hanteren we in de winkel we een fysieke minimale afstand van 1,5 meter. Trapleuningen, armleuningen en toiletruimten worden extra gedesinfecteerd. Indien u langs wilt komen maar geen contact wilt met anderen (dan een medewerker) bieden wij ook private shopping aan. Hiervoor kunt u een afspraak maken via [email protected] De afspraak zal buiten de reguliere openingstijden plaatsvinden.

 

Voor wat betreft de leveringen van de bestellingen in de webshop geldt dat de producten vaak al (veel) eerder ingepakt zijn. Tuinmeubelen en bedden blijven wij voor u controleren op breuk en volledigheid. Wij hanteren hier de RIVM richtlijnen.

 

Onze winkel is geopend zoals u van ons gewend bent. Samen met onze partners leveren we onze producten bij u af. Indien dit vertraging oploopt stellen wij u hiervan op de hoogte. Houdt u ook de website, facebook of Instagram in de gaten voor actuele informatie.  

Reacties

 1. Claudia Claudia

  Goedemiddag,

  Dit kan vanaf 3 maart. We hebben al wat afspraken staan op deze dag. Vanaf 4 maart zijn er nog voldoende mogelijkheden. Wanneer schikt het u?

  Hartelijke groeten,

  Claudia / Team Hoek VT

 2. Huib Huib

  Ik wil graag een afspraak maken om een tuinset te bekijken. vanaf volgende week mag dit weer.

  Wanneer komt het gelegen?

  0610930046
  Huib Smit

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.